NAAC mbyll zyrat në Washington

Drejtori Ekzekutiv, Avni Mustafaj tha se ndonse burimet financiare të NAAC-ut kanë mbaruar, shoqata do të vazhdojë të mbajë kontaktet me strukturat e

Fondi Humanitar ofron 5 bursa stundetore për Luginën,nxitoni për aplikim

Fondi Humanitar i Kosovës lindore për Preshevë,Bujanoc,Medvegjë, me seli në Zvicër shpall konkurs për 5 bursa studentore për komunat Preshevë ,Bujanoc apo Medvegja.   Në bashkëpunim me UET (Univerzitetin ... Full story

Ekonomi

Kosova, terren i përshtatshëm për shpëlarje parash

Shpëlarja parave vazhdon të mbetet një dukuri mjaft e pranishme në Kosovë, vlerësojnë njohës të çështjeve ekonomike në Prishtinë. Sipas të dhënave të Policisë së Kosovës, në gjashtëmujorin e parë të ... Full story

Teknologji

Motorola Moto 360 edhe në versionin Gold?

Ora e famshme e kompanisë Motorola, Moto 360 edhe një herë tjetër ka dal në shitje, mirëpo është blerë menjëherë dhe tani stoqet e kompanisë janë të zbrazëta. Moto 360 ... Full story

Lifestyle

Këshilla bukurie, të cilat nuk i keni dëgjuar më parë

Sy më të mëdhenj, buzë më mishtore apo thonj më trendi? Ja këshillat që vijnë nga pasarelat e modës. ... Full story

Auto

Nga 30 ditë paraburgim për të gjithë imamët

Pas seancës dëgjimore të mbajtur në dt. 17 përkatësisht 18.09.2014, në dt. 19.09.2014, Gjykata Themelore në Prishtinë ka marrë aktvendim me të cilin është aprovuar kërkesa e Prokurorisë Speciale të ... Full story

Era e pakëndshme e gojës, dhe problemi shëndetësor

Askush nuk dëshiron që bashkëbiseduesi të hetojë erën e pakëndshme na goja. Për t’iu shmangur kësaj apo që problemin tuaj me kohë ta vëreni dhe kundër tij me sukses të ... Full story

...

Votat e aranzhuara... ...

Adrian Limani nga Presheva merë Medaljen e Artë për fotografi në Austri

Fotografi Adrian Limani nga Presheva ka fituar çmimin Gold Medal of Excellence në ceremoninë e çmimeve të artit fotografik që u mbajt në Linz të Austrisë. Limani ... Full story

Volvo dhe Ford fitojnë çmimet kryesore “EyesOn Design”

Çdo vit në Detroit Auto Show, dizjanet më të mira të makinave shpërblehen me çmimin prestigjioz “EyesOn Design” për prodhimin dhe për koncepte të makinave. Këtë ... Full story